't Klokkenhuis
Donkere Spaarne 26 zwart
2011 JG Haarlem
Nederland

tel. +31 23 55 130 45

Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 11 - 17 uur

Komend vanaf Amsterdam
U rijdt richting Haarlem over de A9 en passeert verschillende stoplichten. Als u Haarlem binnenkomt, rijdt u recht op de 'Amsterdamse Poort' af. Bij de stoplichten vlak voor de Poort gaat u rechtsaf en daarna gelijk linksaf, achter de koepelgevangenis langs. U volgt de weg en de bocht en nadert een brug over het Spaarne. U gaat over de brug linksaf en bent nu op de Koudenhorn, u volgt de weg langs het water en na de scherpe bocht treft u 't Klokkenhuis aan uw rechterhand, op het Donkere Spaarne 26 zwart.

Komend vanuit richting Utrecht
U rijdt richting Amsterdam over de A2. Na de de afslag Abcoude kunt u afslaan naar de A9, richting Haarlem / Alkmaar. Na de afslag Haarlem Zuid / Zandvoort, neemt u de afslag Haarlem op het knooppunt Rottepolderplein. U rijdt richting Haarlem en passeert verschillende stoplichten. U rijdt nu recht op de 'Amsterdamse Poort' af. Bij de stoplichten vlak voor de Poort gaat u rechtsaf en daarna gelijk linksaf, achter de koepelgevangenis langs. U volgt de weg en de bocht en nadert een brug over het Spaarne. U gaat over de brug linksaf en bent nu op de Koudenhorn, u volgt de weg lang het water en na de scherpe bocht treft u 't Klokkenhuis aan uw rechterhand, op het Donkere Spaarne 26 zwart.

Komend vanuit richting Den Haag en Schiphol
U rijdt richting Haarlem over de A4. U neemt na de Schipholtunnel de afslag naar Haarlem / Alkmaar. U bent nu op de A9. Na de afslag Haarlem Zuid / Zandvoort, neemt u de afslag Haarlem op het knooppunt Rottepolderplein. U rijdt richting Haarlem en passeert verschillende stoplichten. U rijdt nu recht op de 'Amsterdamse Poort' af. Bij de stoplichten vlak voor de Poort gaat u rechtsaf en daarna gelijk linksaf, achter de koepelgevangenis langs. U volgt de weg en de bocht en nadert een brug over het Spaarne. U gaat over de brug linksaf en bent nu op de Koudenhorn, u volgt de weg langs het water en na de scherpe bocht treft u 't Klokkenhuis aan uw rechterhand, op het Donkere Spaarne 26 zwart.

Betaald parkeren
In het centrum van Haarlem geldt een betaald parkeren regeling. U bent verplicht om op maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur geld in de parkeermeter te doen. De parkeercontrole is scherp.

Treinreizigers
Het station Haarlem ligt op een loopafstand van 10 minuten van 't Klokkenhuis. U verlaat bij aankomst het station aan de zuidzijde en loopt naar de links gelegen Jansstraat. U loopt rechtdoor en gaat dan linksaf de Nieuwe Gracht op. nu loopt u richting het Spaarne. De weg die langs het Spaarne loopt heet hier Koudenhorn. U gaat rechtsaf langs het politiebureau en volgt de weg langs het water. Na de scherpe bocht treft u 't Klokkenhuis aan uw rechterhand, op het Donkere Spaarne 26 zwart.

't Klokkenhuis biedt u een het meest gevarieerde aanbod van klokken en weerinstrumenten zoals barometers. Koop uw klok of barometer online in onze webshop of bezoek onze echte winkel in Haarlem waar u u honderden klokken in het echt kunt zien en horen.